Brandbeveiliging Brandmeldsystemen

A+ Beveiliging is een NCP-erkend branddetectiebedrijf en leverancier van brandbeveiliging gevestigd in de regio Rotterdam en Den Haag. Wij bieden totaal (turnkey)oplossingen en verzorgen naast de installatie van uw brandbeveiliging de volledige projectbegeleiding inclusief de administratieve afwikkeling met brandweer of gemeente. Door onze compacte organisatie en efficiënte werkwijze kunnen wij u snel een brandmeldinstallatie leveren tegen een zeer scherpe prijs. Naast de regio Rotterdam en Den Haag zijn wij o.a. ook aktief in de regio’s Amsterdam , Utrecht en West Brabant.
NB. Wij stellen kostenloos het PVE op voor de benodigde brandmeldinstallatie.

De voordelen van A+ Beveiliging:
A+Beveiliging heeft de hoogste mogelijke erkenning (branddetectiebedrijf) op het gebied van brandbeveiliging hiermee bent u verzekerd van  een kwalitatief goede brandbeveiliging installatie. Wij leveren uitsluitend goedgekeurde brandbeveiliging systemen volgens de NEN2535.Door onze lage overheadkosten en efficiënte werkwijze zijn wij in staat tegen een zeer concurerende prijs een brandbeveilinginstallatie aan te bieden. A+ Beveiliging beschikt uitsluitend over vakmensen met uitgebreide ervaring in de brandbeveiliging waardoor wij snel en doeltreffend kunnen werken. Onze servicedienst is op elk moment goed bereikbaar is en kan u helpen bij technische problemen aan uw brandmeldinstallatie.  De onderhoudstarieven voor brandbeveiligingsystemen die wij hanteren zijn zonder meer scherp te noemen mede omdat wij  zelf mogen hercertificeren. Ook een niet door ons geïnstalleerde brandmeldsysteem kunnen wij in onderhoud nemen een hercertificeren Een vrijblijvend voorstel is altijd mogelijk.

ErvaringsgebiedenA+Beveiliging heeft ruime ervaring opgedaan in het aanbrengen  van brandbeveiliging in de volgende situaties:
– Brandbeveiliging in pensions & hotels (uw hotel blijft tijdens de installatie- werkzaamheden open)
– Brandbeveiliging in een religieuze gebouwen (kerken, moskeeën, etc)
– Brandbeveiliging in een verenigingsgebouw (scouting, sportclubs, wijkverenigingen)
– Brandbeveiliging in een onderwijsgebouw (lagere scholen & voortgezet onderwijs)
– Brandbeveiliging in een studentenhuizen of studentenflat
– Brandbeveiliging in een kinderdagverblijf (veilig werken zelfs in aanwezigheid van kinderen)
– Brandbeveiliging met (Draadloos) gekoppelde rookmelders NEN 2555)

De juiste brandmeldinstallatie voor de juiste toepassing
Met onze kennis en ervaring op het gebied van brandmeldbeveiliging kunnen wij per situatie het juiste type brandmeldinstallatie adviseren waardoor valse meldingen voorkomen worden en er een betrouwbare installatie geleverd wordt tegen een scherpe prijs.

Meer info over een brandmeldinstallatie?
Vult u het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of neem direct contact op met één van onze filialen. Of kijk ook op onze andere website voor meer informatie