Onderhoud aan een brandmeldinstallatie is tegenwoordig zeer belangrijk vanwege de zorgplicht.

De eigenaar of werkgever kan hoofdelijk aansprakelijk gesteld worden wanneer blijkt dat de brandmeldinstallatie niet volgens de regelgeving onderhouden is.

Daarnaast is het belangrijk te kunnen vertrouwen op een goed werkende brandmeldinstallatie, omdat dit in geval van brand schade beperking kan opleveren en mensenlevens kan redden.

A+ Beveiliging is een CCV-erkend branddetectiebedrijf en specialist in het onderhoud van brandmeldinstallaties. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van nieuwe- en oude brandmeldinstallaties waarbij wij een groot aantal merken service leveren en certificeren.

Wij bieden u:

✓ Het overnemen van alle zorg zodat u aan de eisen voldoet die door de verzekering, brandweer of gemeente gesteld worden.

✓ Wij kunnen uw brandmeldinstallatie inspecteren en een enkele onderhoudsbeurt geven.

✓ De mogelijkheid om een basiscontract af te sluiten wat voldoet aan de NEN 2654-1.

✓ De mogelijkheid om een Full Service en onderhoudsovereenkomst af te sluiten waarin ook de maandelijks OP controles zijn inbegrepen.

✓ Een zeer scherpe prijs.

Onze ervaringsgebieden in het onderhoud van brandmeldinstallaties

Onderhoud brandmeldinstallatie in pensions & hotels
Onderhoud brandmeldinstallatie verenigingsgebouwen en onderwijsgebouwen
Onderhoud brandmeldinstallatie en blusinstallatie in de (Petro) chemie
Onderhoud brandmeldinstallatie in een kinderdagverblijf
Onderhoud brandmeldinstallatie en blusinstallatie op binnenvaartschepen, serverruimten etc.

 

Heeft u een brandmeldinstallatie waaraan al een tijd geen onderhoud is verricht? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak! Wij kunnen kosteloos een nulmeting verrichten en een offerte op maat maken, zodat het onderhoud brandmeldinstallatie weer geregeld is!